Mercedes-Benz Boutique - Innováció a Pappas Auto-nál: Shop-in-Shop

A Pappas Auto megnyitotta első Mercedes-Benz Boutique-ját a Hunyadi János út 6. szám alatt. Shop-in-Shop koncepciójával úttörő a magyarországi Mercedes-Benz szalonok között.

Az új üzlet az albertfalvai telephely Mercedes-Benz szalonjában került kialakításra és a Mercedes-Benz Boutique termékeinek kollekcióját kínálja Shop-in-Shop koncepcióval. “A Pappas Auto osztrák Boutique-jai kiváló példával szolgáltak számunkra, melyek ügyfeleink körében igen népszerűek. A budapesti shop kialakításakor Salzburg belvárosában található üzletünk is inspirált, ahol a különleges kiegészítők mellett designer termékek és a művészetek is helyet kaptak.” – érvel a beruházás mellett Reinhard Leutgeb, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezetője.

Exkluzív karórától a kényelmes ruházaton és a klasszikus szabadidős árucikkeken át egészen az elegáns írószerekig terjed a Mercedes-Benz Boutique termékpalettája. Külön előny, hogy a Hunyadi János úti üzlet készlete mostantól lényegesen szélesebb. A kiválasztott kiegészítő akár azonnal vagy 1-3 napos átvétellel is elérhető. Kényelmes megoldást jelenthet a postai kiszállítási lehetőség is, hiszen ebben az esetben a termékért nem szükséges személyesen befáradni a Pappas Auto-hoz. A Mercedes-Benz Boutique katalógusa, benne a pontos mérettáblázattal a cég weboldalán is elérhető (https://www.pappas.hu/szerviz/kiegeszitok). A Pappas Auto Mercedes-Benz Boutique-ja stílusos és trendi kiegészítőkkel várja vásárlóit.