Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+


A Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ csúcsmodellben a már jól ismert AMG 4,0 literes V8 BiTurbo motor került bevetésre: Az akár 585 lóerővel felszerelt nyolchengeres egy igazi izomember, és az „Egy ember, egy motor” mottónak megfelelően teljes egészében kézzel készült. Ennek köszönhetően a roadster akár 315 km/h végsebességet is elérhet, és mindössze 3,6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h-ra. A jármű alapfelszereltségként az AMG ACTIVE RIDE CONTROL futóművel van felszerelve, amely a menetdinamika, a precizitás és a visszajelzés szempontjából optimalizálja az utazás kényelmét.

Az AMG SL 63 4MATIC+ rengeteg teret kínál a személyes ízlésnek. Egyedül a keréktárcsák közül kilenc változat közül választhat. A 20 colos AMG és 21 colos AMG könnyűfém keréktárcsák vagy a 21 colos AMG kovácsolt keréktárcsák különböző színekben és küllőkialakításban kaphatók.

* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 476 LE 585 LE
Teljesítmény (kw) 350 kW 430 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 12.3 l/100km 13 l/100km
CO2-kibocsátás 278 (g/km) 294 (g/km)
Energia osztály

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.