Fiat 600e

500 + 100 = A TÖKÉLETES FORMULA ÖNNEK!

Üljön be a Fiat 600e volánja mögé és tapasztalja meg a „még több” kényelmét. Az új 600e-ben még több tér, még több kényelem, még több variálhatóság, még több funkció, még több DolceVita és természetesen még több szabadság várja, hiszen akár 600 km* hatótávra is képes WLTP városi ciklusban. Adjon hozzá egy kis "még több"-et az életéhez: üljön be a Fiat 600e-be és ismerje meg a több mint 100 extra funkciót.

Élje át a 100 százalékban elektromos autó vezetésének élményét. 80%-os töltöttség kevesebb mint 30 perc alatt.

*városi ciklusban

LA PRIMA

Élvezze az édes olasz életstílust az új 600e La Prima modellekkel és ismerje meg a DolceVita valódi koncepcióját.

A Fiat 600e legjobban felszerelt modelljeként akár 100 exkluzív és páratlan funkcióval rendelkezik. A minden egyben koncepciónak köszönhetően a legnagyobb kényelmet és legújabb technológiákat tartalmazza, mindezt páratlan stílusba öltöztetve.

A TERMÉSZET SZÍNEI

Az új 600e kívül-belül örömteli jármű: a belső tér fényterápiája mellett 4 féle külső szín közül választhat, amelyeket az olasz természet ihletett.
 

SZÍNTERÁPIA

Javítsa hangulatát az új 600e színterápiájával! 64 lehetséges kombináció áll rendelkezésére, azaz 64-szer több változás, hogy minden napja remekül teljen!
 

NYUGODT VEZETÉS

Az Ön jóléte az elsődleges: csak egy kattintás, és máris könnyebb lehet az élet: a masszázsfunkciós vezetőülésnek köszönhetően a vezetés is pihentetővé válik. Ráadásul az automata csomagtérajtót egy egyszerű lábmozdulattal nyithatja.
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Hogy még inkább biztosítsuk az Ön jólétét, a biztonságot mindenek fölé helyezzük. Az új 600e La Prima a legmodernebb biztonságtechnikai funkciókkal rendelkezik: a 2. szintű önvezető funkcióval, amely nagyobb biztonságot jelent az utazás során.

Merüljön el a beltér színeiben az új Fiat 600e volánja mögött és élvezze a színterápia minden előnyét, mindennapi élete hangulatosabbá válását. A 8 színű hangulatvilágítással és a 8 kijelzőkeret színnel összesen 64 féle színkombináció állítható össze.

MENŐ STÍLUS

Az új 600e megnyerő stílusával pózol és hódít. Legalábbis biztosan rengeteg tekintet vonz.

LED-ES FÉNYSZÓRÓK

Világítsa meg környezetét és legyen egyből feltűnő az első és hátsó LED-es fényszóróknak, lámpáknak köszönhetően.

STÍLUSOSABB, MINT VALAHA

Az új 600e  új, gyémántcsiszolt, 18"-os alumínium felnikkel* szerelt, amelyek még erőteljesebb karaktert kölcsönöznek az autónak.

KULCSINÉLKÜLI RENDSZER

Az új 600e esetében nem kell a kulcsokkal bajlódni. Elég, ha közel kerül az autóhoz, és a rendszer felismeri és engedélyezi a zárak nyitását, zárását.

MASSZÁZS FUNKCIÓS ÜLÉSEK

Az új 600e fedélzetén a masszázs funkciós üléseknek köszönhetően határtalanul és fáradhatatlanul autózhat. Az ülések fűthetők, elektronikusan állíhtatók, hogy a lehető legnagyobb kényelmet adják.
Csak a La Prima modellekhez érhető el.

FENNTARTHATÓ ÉS KIFINOMULT

Az új 600e üléseibe a legújabb Fiat feliratot hímezzük bele. A (RED) modellek ülései újrahasznosított műanyagból készülnek, a La Prima ülései pedig szintetikus bőr borítást kaptak.

PRAKTIKUS ÉS TÁGAS

Az új 600e belterében akár 15 liter kapacitás is elérhető az okosan kialakított középkonzolban. Moduláris, praktikus és tágas, emellett segít abban,  hogy minden személyes tárgynak helyet találjon.

N, MINT NAGYOBBB

Az új 600e egy nagyon tágas autó. A fedélzeten az egész családnak, barátoknak és csomagjaiknak is kényelmes utazásban lesz részük. Csomagtároló kapacitása akár 360 liter is lehet.

500+100 TECH

A biztonságosabb utazás érdekében egy még jobb biztonsági rendszert hoztunk létre. Az új 600e LaPrima például alapfelszereltségként 2-es szintű önvezető funkciókkal rendelkezik, amely kiemelkedő szintű segítséget jelent vezetés közben.

360°-OS VÉDELEM

Növelje a láthatóságát sávváltás, parkolás és manőverezés közben. A 360°-os érzékelők minden irányból vesznek jeleket, így példátlan lefedettséget biztosítanak, és elkerülhet bármilyen ütközést.

AUTOMATA CSOMAGTÉR AJTÓ

A Fiatnál még soha nem látott újítás, hogy mostantól az új 600e csomagtéri ajtaját egy egyszerű lábmozdulattal nyithatja és zárhatja.

180°-OS TOLATÓKAMERA

Az új Fiat 600e tolatókamerával van felszerelve, amely 180°-os kilátással segít a legbonyolultabb manőverek végrehajtásában is.

HOLTTÉRFIGYELŐ

A rendszer figyelmeztet, ha egy másik jármű a 600e holtterébe, vagy annak közelébe ér.

CSATLAKOZÁS LÉPJEN BE A CSATLAKOZTATOTT AUTÓK VILÁGÁBA

Egy világ, amely lehetővé teszi az interneten keresztül történő adatcserét a Fiat alkalmazással. Használja ki a márka által nyújtott értékes tanácsokat, és élvezze a nagyobb biztonságot, kényelmet és szórakozást a legújabb infotainment funkciókkal, miközben időt és pénzt takarít meg. Mivel a biztonság és kényelem elsődleges, a csatlakoztatott szolgáltatások kínálata mostantól egyszerűsödik és két új csomagban érhetők el.

Connect ONE : Mindig kéznél lévő segítség

Bárhová is megy, gondoskodunk biztonságáról. Az új Fiat 600e mennyezeti lámpája mellett lévő gomb* megnyomásával, a jármű érintőképernyőjéről vagy a Fiat App-on keresztül képes lesz segélyhívást kezdeményezni, kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, vagy műszaki segítséget kérni.

* A vészhívás funkció az érintőképernyőről és a Fiat alkalmazásból nem érhető el.

Connect PLUS : Élvezze az utazásokat a legnagyobb kényelemben

Az új Connect PLUS csomaggal* úgy irányíthatja autóját, mint még soha, köszönhetően egy sor innovatív funkciónak, amelyek távoli hozzáférést biztosítanak. Ilyen a töltéskezelés, a jármű állapotáról szóló értesítések fogadása, az elektromos autóval történő utazások tervezése, a navigáció és számos más szolgáltatás. Merüljön el mélyebben a Connect Plus-ban, és fedezze fel az elérhető szolgáltatásokat.

*A CONNECT ONE csomagon felül

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 156 LE
Teljesítmény (kw) 115 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km)


Fiat Garancia

2+3 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160 000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)