Jeep® Renegade

A valaha tervezett legrátermettebb SUV modell

A világ felfedezéséhez és az újabb kalandokhoz olyan autóra van szüksége, amely szinte minden kihívásnak megfelel. A teljesen megújult 2015-ös Jeep® modell mindent tud, amire Önnek szüksége van, és semmi olyat, amire nincs. A kalandok már várják. Készüljön fel! 

Újautó ajánlatok

Induló ár
5 720 000 Ft-tól

14 készletről elérhető jármű

9
Új autó
5
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,8 - 8,6 l/100km
CO2-kibocsátás 125 - 173 (g/km)
Teljesítmény 88 - 125 kW (120 - 170 LE)

A Jeep formatervezői az első pillanattól fogva tisztában voltak azzal, hogy a Renegade modellnek kategóriaelső terepalkalmasságot kell sugallnia, olyan, városias karosszéria arányok mellett, amelyek egyszerre sugározzák a márka strapabíró stílusát, és kihangsúlyozzák a modell sokoldalúságát, manőverezhetőségét és stílusát. Mindezen felül a tervezőknek egy olyan, vadonatúj szabadidőjárművet kellett létrehozniuk, amely a márkától megismert, legendás amerikai formavilágot és hitelességet fejezi ki, hiszen a Jeep márka ezzel az új modellel lép be először a kisméretű szabadidőjárművek kategóriájába a világ több mint 100 piacán. 

A vadonatúj Jeep Renegade belső terének strapabíró, energikus karaktere a Jeep márka legendás hagyományaiból építkezik. Pontosan kidolgozott részletei, innovatív, kiváló minőségű karosszériaszínei és anyagai, ultramodern technológiái, valamint ötletes tárolómegoldásai napjaink extrémsport-öltözeteiből és -életmódjából merítenek ihletet.


Ajánlatok & akciók