Jeep® Wrangler

A VALAHA VOLT LEGBELEVALÓBB WRANGLER

Csináljon olyan dolgokat, nézzen meg olyan helyeket, amelyekről korábban álmodni sem mert. Az új Jeep® Wrangler Rubicon a 32 hüvelykes terepgumikkal, a 77.2:1 kúszófokozattal, az új, 2 literes, turbófelöltésű benzinmotorral, automata váltóval és javított terepszögekkel tovább emeli a legendás Jeep® terepképességeket. Soha nem készült még ennél belevalóbb Wrangler.

A stílusos és kifinomult beltér, az ikonikus külső olyan feltűnő autót eredményezett, amely után mindenki megfordul, és bármilyen kihívással képes megbirkózni. A különleges, végiggondolt beltéri funkciók között szerepel a legújabb generációs Uconnect™ érintőképernyős rendszer is

Az új Jeep® Wrangler Sport azoknak készült, akik nem szeretik, ha akadályok kerülnek a kalandjaik útjába. Büszkén hordja a Trail Rated® jelvényt, amely bizonyítja, hogy magabiztosan küzdi le a komoly terepviszonyokat is. Utolsó csavarjáig igazi Jeep, amely ideális azoknak is, akik további kiegészítőkkel tennék egyedivé Wranglerjüket.
 
Az új Jeep® Wrangler Sahara prémium terep- és városi élményre lett tervezve. Ezt segítik a magas minőségű beltéri anyagok, a Wrangler örökségéből merítő kifinomult utastér, a csúcskategóriás technológia, az innovatív tárolási megoldások és a kivételes kényelem is. Ikonikus külsejét tovább finomítja a karosszéria színére fényezett sárvédőív és keménytető.
 
Az új Jeep® Wrangler Rubicon bármikor képes a terepezésre. Bordázott, 32 hüvelykes sárban és hóban is használható terepgumijai, 77,2:1 kúszófokozata és könnyen kapcsolható összkerékmeghajtása a Rubicont tökéletessé teszi bármilyen határdöntögető élményre.

MARADJON HŰ SAJÁT MAGÁHOZ

Az új Jeep® Wrangler hű örökségéhez. Bizonyított mechanikája és funkciói a frissített formatervvel és anyagokkal olyan autót hoztak létre, amely a jövőre is készen áll. Az új, LED-es első és hátsó fényszórók nem csak jobb láthatóságot és látást, de feltűnőbb megjelenést is garantálnak.

Az új Jeep Wrangler bár ismerős lehet, de közelebbről nézve észrevehetőek az újdonságok és fejlesztések. Az új Wrangler hű marad elődeihez és örökségéhez, de számos ponton jobb lett. Megmarad a tradícionális Wrangler receptnél: ikonikus formaterv, kerek első lámpák, legendás hetes osztatú hűtőrács, amelyet a Jeep CJ modell ihletett, sík sárvédőív, levehető tető, ajtók és könnyen kihajtható szélvédő.

Az új Jeep® Wrangler a könnyen kihajtható első szélvédőnek köszönhetően egyszerű módját mutatja be annak, hogyan lehet a szabad levegős vezetési élményt megtapasztalni. A lehajtáshoz az eddiginél kevesebb reteszt kell kioldani, az új, karosszéria színére fényezett bukókeret már a szélvédő keretének részét képezi. A szélvédőmosó szórófeje mostantól a motorházfedélen lévő gumi tartókban van.

NYISSON A VILÁGRA

Keménytető, vászontető, Sky One-Touch™ tető, nincs tető. Ajtóval, vagy nélküle. Az új Jeep Wranglert a szabad levegős vezetésre terveztük. Az új, zipzár nélküli Sunrider vászontetőt könnyű levenni, vagy feltenni, a Freedon Top keménytető pedig 20 százalékkal könnyebb, mint elődje. Az új, több hosszúságú csapszeg rendszer leegyszerűsíti az ajtók fel- és leszerelését.

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Csúcstechnológia és csatlakoztathatóság, innovatív funkciók és javított kényelem. Ezek az új Jeep® Wrangler belterének fő tulajdonságai. A magas minőségű beltéri anyagoknak és precíz műszaki részleteknek köszönhetően több a tárolórekesz, nagyobb a kényelem, jobb a kilátás és csendesebb a futás. Az új Wrangler a Jeep® márka történelméből merít, de kihasználja a modern kor technológiáját is, és egy felejthetetlen beltérben ötvözi ezeket. A minőség új szintje és a merész részletek felejthetetlen vezetési élményt garantálnak.

A VADONAT ÚJ BELTÉR

Készüljön fel élete legjobb élményére a vadonat új beltérben, amely teljesen új légkört teremt. Az új ülések formaterve kényelmet és oldaltartást biztosít, a hátsó sorban megnövekedett a lábtér, jobb minőségűek a könyöktámaszok, és mindenhol okosan megtervezett tárolórekesz található.
 

TÁGAS TEREK

Minden Wrangler a nyitott vezetés szabadságáról szól. Idénre jelentős fejlesztések történek, ezek egyike az új, könnyűfémből készült Freedom Top® keménytető, amely a gyorsleoldó bilincsekkel könnyen eltávolítható. Az új, cipzármentes Sunrider® ponyvatető új anyagból készült, szerkezete pedig segít megkönnyíteni a kinyitást és a bezárást.
 

KIMOSHATÓ BELTÉR

A kimosható beltérbe most új, egyirányú leeresztő szelepek kerültek, hogy a víz könnyedén le tudjon folyni. Távolítsa el a szőnyeget és slaggal is kimoshatja a belteret.

*Mindig a saját vezetési tudásának és tapasztalatának, valamint a körülményeknek megfelelően vezessen. Győződjön meg arról, hogy a kezelési útmutató minden előírását betartja a tető, illetve az ajtók levételekor, a szélvédő előre döntésekor. Ajtók nélkül, ledöntött szélvédővel csak terepen vezessen!

MOTOR

2.0 TURBÓFELTÖLTÉSŰ BENZINMOTOR

Az új, 2 literes, turbófeltöltésű, soros, négyhengeres motor 272 lóerőt és 400 Nm nyomatékot teljesít és 8-sebességes automata váltóval érhető el. Ez az új négyhengeres egység több nyomatékot termel, mint a Wrangler korábbi V6-os motorja, miközben alacsonyabb a fogyasztása, jobb a teljesítménye és kényelmesebb vezetést biztosít. A motorhoz Start/Stop rendszer is csatlakozik.


A Jeep Wrangler különféle 4x4 hajtás módokal rendelkezik.

Kimagasló gázlómélysége: 76,2 cm / 8 km/h.

A Sport és  Sahara szereltségi szint: 
Command-Trac állandó négykerékhajtás,  2.72:1 "felező" áttétellel, 3.45 differenciál áttétellel, Kúszó áttétel: 44,2 

A Rubicon szereltségi szint: 
Rock-Trac állandó négykerékhajtás, 4:1 "felező" áttétellel,  4.1 differenciál áttétellel, Kúszó áttétel: 77,2

Autó méretek:
2 ajtós verzió: Hosszúság:4334 mm, Szélesség: 1894 mm, Max. Magasság (kemény tetővel): 1841 mm

4 ajtós (Unlimited) verzió: Hosszúság: 4882 mm, Szélesség: 1894 mm, Max. magasság keménytetővel: 1 848 mm

Egyedi modellek


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 200 LE 272 LE
Teljesítmény (kw) 147 kW 200 kW
Nyomaték 400 Nm
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.8 l/100km
CO2-kibocsátás 231 (g/km)


Jeep Garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.jeep.hu weboldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)