Fiat Professional Panda Van

Új Panda VAN: nem csupán egy személyautóból átalakított teherautó, hanem egy teljesen új „jármű”, amely maximális funkcionalitást, ergonómiát, és biztonságot kínál. A különleges formájának köszönhetően hihetetlenül rugalmas, és ezt a 4x4 átalakítás még tetőzi.

A raktér teljes mértékben támogatja a könnyű áruszállítást. Funkcionalitás szempontjából a teljesen sík felület a raktérben, és a „küszöb” nélküli kialakítás segíti a pakolást. Egyszerűbb árumozgatás a raktéren belül, illetve könnyíti a munkát a raktér erőteljes megvilágítása is. Megnövekedett raktér, amely a sík padlókialakítás alatt rejtett tároló helyeket tartalmaz a műanyag padlózatban.

Az új Fiat Panda VAN nem csak esztétikus, hanem funkcionális a hatalmas belső terekkel és kompakt külsővel.

Újautó ajánlatok

Induló ár
2 978 000 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,9 - 5,2 l/100km
CO2-kibocsátás 104 - 125 (g/km)
Teljesítmény 51 - 55 kW (69 - 75 LE)

Hihetetlen belső méretek


Kompakt külső méretei dacára az új Panda tágas, ésszerűen kialakított raktérrel büszkélkedhet. Ennek térfogata hozzávetőlegesen 1 köbméter (a kétszemélyes kivitel esetében), míg a raktér legnagyobb belső hosszúsága meghaladhatja az 1,2 métert.

Kellemes külalak


Az első és hátsó, fekete színű lökhárítók (opcióként a karosszéria színére fényezhetők) még inkább haszonjárműves megjelenést kölcsönöznek a Panda Van modellnek.

 

További információk: www.fiatprofessional.hu