Fiat Professional Panda Van

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Új Panda VAN: nem csupán egy személyautóból átalakított teherautó, hanem egy teljesen új „jármű”, amely maximális funkcionalitást, ergonómiát, és biztonságot kínál. A különleges formájának köszönhetően hihetetlenül rugalmas, és ezt a 4x4 átalakítás még tetőzi.

A raktér teljes mértékben támogatja a könnyű áruszállítást. Funkcionalitás szempontjából a teljesen sík felület a raktérben, és a „küszöb” nélküli kialakítás segíti a pakolást. Egyszerűbb az árumozgatás a raktéren belül, illetve könnyebbé teszi a munkát a raktér erőteljes megvilágítása is. Megnövekedett a raktér, amely a sík padlókialakítás alatt, rejtett tároló helyeket tartalmaz a műanyag padlózatban.

Az új Fiat Panda VAN nem csak esztétikus, hanem funkcionális a hatalmas belső terekkel és kompakt külsővel.

A készlet erejéig!

Hihetetlen belső méretek


Kompakt külső méretei dacára az új Panda tágas, ésszerűen kialakított raktérrel büszkélkedhet. Ennek térfogata hozzávetőlegesen 1 köbméter (a kétszemélyes kivitel esetében), míg a raktér legnagyobb belső hosszúsága meghaladhatja az 1,2 métert.

Kellemes külalak


Az első és hátsó, fekete színű lökhárítók (opcióként a karosszéria színére fényezhetők) még inkább haszonjárműves megjelenést kölcsönöznek a Panda Van modellnek.


Aktuális akcióinkról illetve készletünkről kérem érdeklődjön értékesítő kollégánknál!

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 69 LE
Teljesítmény (kw) 51 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.2 l/100km 5.7 l/100km
CO2-kibocsátás 119 (g/km) 129 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Fiat Panda Van prospektusának letöltése (PDF)