Együtt nagyszerű munkát végeztünk.

Ducato az élen! A Fiat Professional 1981-ben bemutatott, és azóta generációk során át fejlődő haszongépjármű-családja fontos mérföldkőhöz érkezett: 2020-ban az európai piac legnagyobb darabszámban eladott haszongépjárműveként teljesített.
 

A Ducato negyven évvel ezelőtt forradalmat robbantott ki kategóriájában praktikus elsőkerékhajtásával, tágas rakterével, sokoldalúságával. Története 1981-ben kezdődött a SEVEL (Società Europea Veicoli Leggeri – Európai Haszongépjármű Vállalat) üzemének gyártósorán Val di Sangróban. Ott, ahol különféle változatai a mai napig születnek. A trenddiktáló haszongépjármű napjainkig mintegy 10 000 különféle változata 80 országban hódította meg az ügyfeleket.
Tizenhárom európai piacon foglalja el az első helyet az eladási listákon.
 

A Ducato 2021-ben ünnepli 40. születésnapját! A Ducato egyértelműen kategóriája vezető haszongépjárműve, és a több mint hárommillió eladott modell kiváló alapot szolgáltat a jövő számára is. Elismert képességei továbbélnek és továbbfejlődtek a zéró emisszió felé vezető úton járó típus teljesen elektromos változatában.
 

A folyamatosan fejlődő modell idén választ ad az emissziómentes mobilitás kihívásaira: a tisztán elektromos üzemű Ducato BEV akár 370 kilométer feletti hatótávolságával ideális megoldást kínál a „last mile” logisztika és az e-kereskedelem szükségleteire.

A Ducato felülmúlja önmagát! A Fiat Professional modellje a legnépszerűbb lakóautó-alapként is bizonyított Európában: biztonságos, önellátó, könnyen tisztán tartható és fertőtleníthető útitársként mindenkinek rendelkezésére áll, aki a világjárványt kísérő szigorú előírások mellett sem mond le vakációjáról.

A Ducato Európán túl immár népszerű Oroszországban, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Ausztráliában is.


A Pappas Auto-nál 3 modellt is megtalálhat:

Fiat Professional Ducato Áruszállító | Fiat Professional Ducato Alváz | Fiat Professional Ducato Személyszállító


A részletekért kérem forduljos a Fiat Professional értékesítőkhöz.