Fiat 500

Szerelem első látásra

Egy legenda, amely hű maradt önmagához, miközben időről időre fejlődött. Mindig új, mindig eredeti. Az első fényszórók összetéveszthetetlen formája tisztelgés a múlt előtt és útmutatás a jövőbe.

Az 500 maga a design


Az orr-részben a legutóbbi Fiat modellek közös jellemzői az első Fiat 500-as jellegzetes vonásaival ötvöződnek, ilyen például a felső kerek lámpa és az alatta található fényszóró, a krómbajusz és az embléma. Oldalról nézve az övvonal elöl enyhén lejt, amitől az autó masszív benyomást kelt.

500 TELJESÍTMÉNY: ÚJ ENERGIA, MINDENHOL


Bemutatjuk a lágy hibrid technológiát, amely az 500-as modellek mindegyikéhez elérhető, és minden eddiginél jobb teljesítményt, valamint hatékonyságot garantál a valaha volt legikonikusabb városi autónak.

HIBRID ÉS LÁGY

Az 500-asban és 500C-ben bemutatott lágy hibrid technológiának köszönhetően a modellek nemcsak sokkal hatékonyabbak és alacsonyabb az emissziójuk, de kifinomultabb és nyugodtabb vezetési élményt garantálnak. A lágy hibrid rendszer a gyorsulásban és a reakcióidő javításában segít, és lágyabb, gyorsabb motorindítást tesz lehetővé a Start&Stop fázisok között. A lágy hibrid rendszer öntöltő, így nem igényel külső töltést. A rendszer a fékezéskor és guruláskor keletkező mozgási energiát használja fel, így biztosít gondtalan autózást városban és azon kívül is, miközben emissziója jelentősen kevesebb a hagyományos belsőégésű motorokhoz képest.
 

MINDEN SZEM ELŐTT

A hibrid technológia bemutatásával a központi TFT kijelző is megújult, már az akkumulátor töltöttségét, az energiaáramlást, az energiatermelést és -visszanyerést is nyomon lehet követni az 500-asban és az 500C-ben egyaránt. Emellett a rendszer a lehető legmegfelelőbb sebességfokozatot is kijelzi.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 70 LE
Teljesítmény (kw) 51 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.6 l/100km 5 l/100km
CO2-kibocsátás 105 (g/km) 115 (g/km)


Fiat Garancia

2+3 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160 000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Fiat 500 prospektus (PDF)