Fiat 500C

A legenda tovább él. És változik. Az új 500C mindig is lenyűgöző volt, de most eredetibb és sugárzóbb, mint valaha.

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő új lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500-as.

Az új, polielliptikus fényszórók szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget. A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

A divatosabb oldal


Hátul az új 500C lekerekített kialakítású, innovatív üveg hátsó szélvédővel van felszerelve, mely elektromos rendszerének köszönhetően kényelmesen nyitható. A tolótetőben kapott továbbá helyet a harmadik féklámpa és a hátsó spoiler. A design fontos részét képző spoiler három színben rendelhető: elefántcsontszínű, piros és fekete változatban. Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolatólámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500C mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

A tökéletesség alapfelszereltség


A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot. A krómozott elemek és a lekerekítettkialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.

Ám az új 500C nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó pedig nagyobb, mint eddig volt.

500 TELJESÍTMÉNY: ÚJ ENERGIA, MINDENHOL


Bemutatjuk a lágy hibrid technológiát, amely az 500-as modellek mindegyikéhez elérhető, és minden eddiginél jobb teljesítményt, valamint hatékonyságot garantál a valaha volt legikonikusabb városi autónak.

HIBRID ÉS LÁGY

Az 500-asban és 500C-ben bemutatott lágy hibrid technológiának köszönhetően a modellek nemcsak sokkal hatékonyabbak és alacsonyabb az emissziójuk, de kifinomultabb és nyugodtabb vezetési élményt garantálnak. A lágy hibrid rendszer a gyorsulásban és a reakcióidő javításában segít, és lágyabb, gyorsabb motorindítást tesz lehetővé a Start&Stop fázisok között. A lágy hibrid rendszer öntöltő, így nem igényel külső töltést. A rendszer a fékezéskor és guruláskor keletkező mozgási energiát használja fel, így biztosít gondtalan autózást városban és azon kívül is, miközben emissziója jelentősen kevesebb a hagyományos belsőégésű motorokhoz képest.
 

MINDEN SZEM ELŐTT

A hibrid technológia bemutatásával a központi TFT kijelző is megújult, már az akkumulátor töltöttségét, az energiaáramlást, az energiatermelést és -visszanyerést is nyomon lehet követni az 500-asban és az 500C-ben egyaránt. Emellett a rendszer a lehető legmegfelelőbb sebességfokozatot is kijelzi.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 70 LE 85 LE
Teljesítmény (kw) 51 kW 63 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.6 l/100km 5.3 l/100km
CO2-kibocsátás 105 (g/km) 125 (g/km)


Fiat Garancia

2+3 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160 000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)