Jeep Avenger Elektromos


A Jeep® modell első tisztán elektromos hajtású SUV-ja

Az Avenger az első helyileg károsanyag-kibocsátásmentes Jeep®, de hű marad a Jeep® jellegzetes formatervéhez, az ikonikus hétsávos hűtőrácsával.
 

Az új Avenger, az első 100%-ban elektromos Jeep® máris sikert aratott, újradefiniálta a mobilitás jövőjét, és új mércét állított fel a kis SUV-k számára szerte a világon.

És ez tény: az Avenger a 2023-as év autója.

100% elektromos - 100% Jeep

A 400 voltos villanymotor 115 kW, azaz 156 lóerő teljesítményt nyújt. A Stellantis által gyártott akkumulátor nagy energiasűrűségű, 17 modulból áll, amelyet kétmillió kilométeren keresztül teszteltek. Az Avenger 400 kilométeres hatótávolságával és rövid, 34 perces töltési idejével (0%-ról 80%-ra) hosszabb távolságokra is alkalmas. Az akkumulátor rendkívül tömör helyen, az első és hátsó ülések alatt, valamint a padlóalagút alatt helyezkedik el, és baleset esetén nem tud behatolni az utastérbe.  További védelmet nyújt az Avenger nagy hasmagassága és az autó alvázát borító védőlemezek.

Az új Avenger az első Jeep®, amely elsőkerék-hajtással, valamint alapfelszereltségként Selec Terrain és Hill Descent Control rendszerrel rendelkezik. A Selec Terrain hat különböző üzemmódot kínál, hogy minden vezetési helyzetben segítse a vezetőt:

  • Normal: a mindennapi vezetéshez
  • Eco: a hatótávolság növelése érdekében
  • Sport: a nagyobb vezetési élményért
  • Snow: a maximális tapadásért
  • Mud: a tapadás javítása és a teljesítmény optimalizálása sár esetén
  • Sand: a homokos talajon való elakadás kockázatának csökkentése érdekében

A mindössze 4 méteres hosszával az Avenger a lehető legkompaktabb a Jeep® járművek közül. A rövid túlnyúlásoknak és a nagy kerekeknek köszönhetően azonban nagyobb közúti jelenlétet és nagyobb hasmagasságot kínál, mint a hasonló járművek ebben a szegmensben.

Az Avenger az önálló vezetés 2. szintjével a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a nyugodt vezetési élményt. A sebesség, a távolság és a sávtartás automatikus szabályozásával teljes kényelmet és biztonságot nyújt, különösen a hosszú utazások során. További asszisztensrendszerek, mint például a 360°-os parkolóérzékelők, a 180°-os tolatókamera madártávlatból és az aktív parkolóasszisztens, gyerekjátékká teszik a manőverezést és a parkolást.

Funkcionális és tágas

A letisztult, masszív belső teret a Jeep® márka, különösen a Wrangler története ihlette. Azonnal szemet szúr a műszerfal felső része a környezeti megvilágítással és a 26 centiméteres képátlójú központi képernyővel. Az okostelefonhoz hasonló grafika nemcsak a tartalmak tükrözését teszi lehetővé az Android Auto és az Apple Car Play rendszeren keresztül, hanem személyre szabott felhasználói felületet is létrehozhat, oldalanként akár tizenkét widgettel. A Jeep® Mobile App-nak köszönhetően további szolgáltatások és funkciók is elérhetők, például a klímafunkció beállítása. 

A műszerfal alsó részének nagy részét tárolásra használják. A funkcionális és tágas tárolóterek összesen 34 liternyi belső tárolóhelyet biztosítanak. A központi alagút rugalmas és moduláris, szükség szerint mozgatható és akár el is távolítható. A csomagtér 355 literével szintén az egyik legnagyobb a szegmensben.  

A Jeep® Avenger 1st Editionnel nemcsak az elsők között kapja meg az új Avengert, hanem számos felszereltségi előnyben is részesül. 

Jeep® Avenger 1st Edition: CO2-kibocsátás (súlyozott, kombinált): 0 g/km; villamosenergia-fogyasztás (ECAC súlyozott, kombinált): 12,5 kWh/100 km; elektromos hatótávolság (kombinált): 392 km. A WLTP-eljárás szerint számított értékek (2018/1832/EU rendelet). A megadott energiafogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a gyártó a jóváhagyást megelőzően a WLTP-eljárás (2018/1832/EU rendelet) szerinti vizsgálatok során mérte, és a végleges jóváhagyástól függően változhatnak. 

* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 156 LE
Teljesítmény (kw) 115 kW
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 12.5 kWh/100 km 12.5 kWh/100 km
CO2-kibocsátás 0 (g/km)

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.