Tavaszi szerviz ajánlatok a Pappas Auto-tól!

A Pappas Auto-nál díjazzuk, ha időben gondoskodik gépjárműveről. Éppen ezért amellett, hogy márkaszervizeinkben munkatársaink már felkészültek az évszakváltásra, széles körű szerviz- és alkatrész ajánlatokat állítottak össze az Ön és gépjárműve számára.

Vizsgáltassa meg izzóit, akkumulátorait, folyadékjait, fékjeit és minden mást a tavaszi átvizsgálás során! Cseréltesse ki pollenszűrőjet és tisztíttassa ki klímaberendezését!

Foglaljon online időpontot most gumicserére! Tartsa tisztán és rendezetten gépjarművét széleskörű mosási és autókozmetikai szolgáltatásainkkal, valamint eredeti tartozékokkal!

A Pappas Auto szakemberei alapos ellenőrzesnek vetik alá autóját, így Ön egy kifogástalanul működő és biztonságos gépkocsival vághat neki a tavaszi-nyári kalandoknak!

Szeretettel várjuk Önt a Pappas Auto márkaszervizben!

Tekintse meg a tavaszi szerviz akcióinkat és ajánlatainkat:

Alfa Romeo gépjárműre

Kia gépjárműre

Jeep gépjárműre

Fiat gépjárműre

Fiat Professional gépjárműre

smart gépjárműre

Iveco gépjárműre


Tekintse meg tavaszi szerviz akciónkat és ajánlatainkat Mercedes-Benz személyautó, nagyteherautó és transzporter gépjárművekre!

Tavavszi átvizsgálás

Klímatisztitás

Tartozékok személygépjárműre

Tartozékok transzporterekhez

Kollekciós ajánlatok

Nyárigumi ajánlatok

Teherautó állóklíma ajánlat


Tájékoztatásunk nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem. Aktuális ajánlatainkról és a termékek elérhetőségéről érdeklődjön kollégáinknál.