Fiat Professional Fiorino

Robosztus, mégis fürge

Kívül kompakt, belül tágas, és mindenekelőtt rendkívül gazdaságos. A Fiat család legfiatalabb tagja arra született, hogy megkönnyítse a munkáját. Úgy tervezték, hogy könnyedén mozogjon még a belvárosban is, így a Fiorino eddig elérhetetlen célpontokba is eljuttatja. Könnyen irányítható és fürge, akár egy városi autó.

Gazdaságos


A Fiorino 1.3 16v 75 LE Multijet dízel motorja rendkívül környezetbarát és üzemeltetési költségei is alacsonyak. A motor megfelel az Euro 4 követelményeknek, és az alacsony karbantartási költségek mellett biztosítja az üzemanyag takarékosságot is, csupán 4,5 litert fogyaszt 100 km-en.

Kompakt


A Fiorino tervezése során fontos szempont volt, hogy egyaránt alkalmas legyen a kis- és nagyvárosi közlekedésre is. Könnyű vele navigálni, parkolni, könnyű a ki- és berakodás - a Fiorino probléma nélkül eljut olyan helyekre is, amelyek más kisáruszállítókkal megközelíthetetlenek.

 

További információk: www.fiatprofessional.hu

Ajánlatok & akciók


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 75 LE
Teljesítmény (kw) 55 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.3 l/100km 4.5 l/100km
CO2-kibocsátás 113 (g/km) 119 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Fiat Fiorino prospektusának letöltése (PDF)