Mercedes-Benz C-osztály Cabriolet

Szabadon engedi vágyait

A nyár velünk tart – mégpedig minden évszakban. A Mercedes-Benz történelmének első C-osztály Cabriolet modelljével vág neki a kabriószezonnak, teljessé téve klasszikus vászontetős Cabriolet palettáját. Az újdonság formaterve egyesíti a modern luxust a fiatalos lendülettel és a rendkívül magas minőséggel. Karaktere egyedülálló és összetéveszthetetlen – különösen nyitott tetővel.

Opcionálisan az új C-osztály Cabriolet az AIRMATIC légrugózással is felszerelhető. Az elektronikusan vezérelt, az első és a hátsó tengelynél egyaránt folyamatosan változó lengéscsillapítás minden helyzetben elsőrangú menetkényelmet biztosít. És a DYNAMIC SELECT rendszer – ami szériában jár az AIRMATIC légrugózáshoz és opcionálisan kérhető az acél futóművekhez – a vezető számára lehetővé teszi, hogy az autó karaktere mindig pontosan olyan legyen, ahogy kívánja: sportos, kényelmes vagy takarékos. A palettán a Mercedes-Benz Intelligent Drive koncepciójának teljes biztonsági és asszisztensrendszer arzenálja helyet kapott: például a Kormányzás-asszisztenssel és Stop&Go Pilot funkcióval ellátott DISTRONIC PLUS, a gyalogos-felismeréssel kiegészített PRE-SAFE fék, vagy a BAS PLUS fékasszisztens, amely a keresztirányú forgalmat is figyeli, és ha szükséges, a helyzetnek megfelelően adaptív fékrásegítéssel képes támogatni a járművezetőt.

Zárt tetővel az új kétajtós Cabriolet modell a vele szinte minden irányban megegyező méretű C-osztály Coupé sziluettjét idézi: a gyémánt-hűtőrács által meghatározott markáns frontrész, a LED High Performance fényszórók, a hosszú motorháztető és az emelkedő övvonal rendkívül dinamikus kisugárzást biztosít. A sziluetthez tökéletesen passzoló, üveg hátsó szélvédővel ellátott feszes vászontető vonalát harmonikusan követi le a farrész, ami a széles vállak és a lapos LED-es hátsó fényforrások révén rendkívül sportos hatást kelt. A csomagtartó 360 literes térfogata (nyitott tető esetén 285 liter) kimondottan magas értéknek számít a nyitott autók mezőnyében, és így megalapozza a kiváló mindennapi használhatóságot.

Egyedi modellek


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 156 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 115 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.5 l/100km 10.4 l/100km
CO2-kibocsátás 118 (g/km) 236 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
C-osztály Cabriolet prospektus (PDF)