Mercedes-Benz C-osztály Cabriolet

Szabadon engedi vágyait

A nyár velünk tart – mégpedig minden évszakban. A Mercedes-Benz történelmének első C-osztály Cabriolet modelljével vág neki a kabriószezonnak, teljessé téve klasszikus vászontetős Cabriolet palettáját. Az újdonság formaterve egyesíti a modern luxust a fiatalos lendülettel és a rendkívül magas minőséggel. Karaktere egyedülálló és összetéveszthetetlen – különösen nyitott tetővel.

Újautó ajánlatok

Induló ár
14 824 620 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,5 - 10,4 l/100km
CO2-kibocsátás 118 - 236 (g/km)
Teljesítmény 115 - 375 kW (156 - 510 LE)

Opcionálisan az új C-osztály Cabriolet az AIRMATIC légrugózással is felszerelhető. Az elektronikusan vezérelt, az első és a hátsó tengelynél egyaránt folyamatosan változó lengéscsillapítás minden helyzetben elsőrangú menetkényelmet biztosít. És a DYNAMIC SELECT rendszer – ami szériában jár az AIRMATIC légrugózáshoz és opcionálisan kérhető az acél futóművekhez – a vezető számára lehetővé teszi, hogy az autó karaktere mindig pontosan olyan legyen, ahogy kívánja: sportos, kényelmes vagy takarékos. A palettán a Mercedes-Benz Intelligent Drive koncepciójának teljes biztonsági és asszisztensrendszer arzenálja helyet kapott: például a Kormányzás-asszisztenssel és Stop&Go Pilot funkcióval ellátott DISTRONIC PLUS, a gyalogos-felismeréssel kiegészített PRE-SAFE fék, vagy a BAS PLUS fékasszisztens, amely a keresztirányú forgalmat is figyeli, és ha szükséges, a helyzetnek megfelelően adaptív fékrásegítéssel képes támogatni a járművezetőt.

Zárt tetővel az új kétajtós Cabriolet modell a vele szinte minden irányban megegyező méretű C-osztály Coupé sziluettjét idézi: a gyémánt-hűtőrács által meghatározott markáns frontrész, a LED High Performance fényszórók, a hosszú motorháztető és az emelkedő övvonal rendkívül dinamikus kisugárzást biztosít. A sziluetthez tökéletesen passzoló, üveg hátsó szélvédővel ellátott feszes vászontető vonalát harmonikusan követi le a farrész, ami a széles vállak és a lapos LED-es hátsó fényforrások révén rendkívül sportos hatást kelt. A csomagtartó 360 literes térfogata (nyitott tető esetén 285 liter) kimondottan magas értéknek számít a nyitott autók mezőnyében, és így megalapozza a kiváló mindennapi használhatóságot.

Egyedi modellek