Mercedes-Benz E-osztály Coupé

Intelligens mestermű

Magával ragadó formaterv, innovatív MBUX és olyan szintű kényelem, amely az utazás minden egyes percét megkoronázza: az új Mercedes-Benz E-osztály Coupé tökéletesen teljesíti a hétköznapok kihívásait – nem csupán stílusosan, de kényelmesen és dinamikusan egyaránt.

Az E-osztály Coupé különlegességeinek áttekintése

 • Burmester® hangrendszer
 • Avantgarde Line új külső alapfelszereltségként
 • Széria teljes LED-es fényszórórendszer
 • DISTRONIC aktív távolságtartó rendszer útvonalalapú sebességszabályozással
 • Aktív torlódás asszisztens
 • Aktív kormányzási asszisztens
 • Aktív fékasszisztens; a Vezetői segédrendszerek csomagban bekanyarodási funkcióval is
 • Aktív holttérfigyelő – immár kiszállási figyelmeztetéssel
 • Parkoló csomag 360 fokos kamerával
 • ENERGIZING komfortvezérlés ENERGIZING COACH funkcióval
 • ENERGIZING üléskinetika
 • URBAN GUARD járművédelmi csomag: 
 1. új, egységes termék- és felszereltségi kategória
 2. a hardveres és a digitális lopás- és sérülésvédelmi megoldások intelligens hálózata

A fokozott dinamika egyértelmű kinyilatkozása:
az E-osztály Coupé

© Mercedes-Benz AG
Az új E-osztály Coupé formaterve dinamizmus tekintetében új mércét állít fel. A hosszú motorháztető az erőteljes domborításokkal, valamint a mélyen ülő, gyémántmintás hűtőrács határozott megjelenést kölcsönöz az autónak.
A Mercedes-Benz E-osztály alapkivitele teljes LED-es fényszórókkal van felszerelve. Az opcionálisan kapható MULTIBEAM LED fényszórók beépített ULTRA RANGE távolsági fényszóróval még jobb láthatóságot biztosítanak.

Erőteljes megjelenés

© Mercedes-Benz AG
Az E-osztály Coupé elejéhez hasonlóan a hátsó is hangsúlyos megjelenést kapott. Az átdolgozott lökhárító, valamint a módosított csomagtérfedél és a kétrészes hátsó lámpa fokozzák a modell erőteljes kiállását.
A Mercedes-Benz E-osztály Coupé dinamikáját modern kialakítású könnyűfém kerekek fokozzák. Opcionálisan akár 20 colos sokküllős keréktárcsák is elérhetők a típushoz.
High-tech ezüst, grafit-szürke, mojave-ezüst és patagónia vörös (designo): a modellfrissítéssel négy új árnyalat csatlakozott a választható színek palettájához.

Sportos és stílusos:
az E-osztály Coupé belső tere

© Mercedes-Benz AG

Kimagasló anyagminőség

© Mercedes-Benz AG
Kimagasló anyagok és látványos vonalak: a Mercedes-Benz E-osztály Coupé nemes belső tere az ívelt formákkal a modern luxus legfrissebb értelmezését tárja elénk.

Sportos első ülések

© Mercedes-Benz AG
Az E-osztály Coupé első ülései kihangsúlyozzák a belső tér dinamikáját. A sportos vezetők számára ideális ülések különösen nagy oldaltartást biztosítanak, anélkül, hogy a kimagasló üléskényelmet csorbítanák. A vezetőülés adaptív beállításával automatikusan az ideális helyzetbe kerülünk a kormány mögött – ehhez csupán meg kell adnunk testméreteinket a központi kijelzőn vagy a Mercedes me alkalmazásban. Ezt követően a vezetőnek legfeljebb csak a finomhangolást kell végrehajtania

A felületek összhangja

Már az ülések kárpitozása sportosságot sugároz. A szövet és ARTICO műbőr borítástól kezdve a hagyományos és nappa bőrkárpitozáson át a napsugarakat visszaverő bőrkárpitozásig számos kombináció lehetséges – a döntés az Ön kezében van!
A Mercedes-Benz E-osztály Coupé kormánya három változatban kapható. Választhat tiszta bőr kormánykerék, fa és bőr kombinációja vagy szupersport változat között. Könnyen vezérelheti az autót a kormánykereken elhelyezett magas fényű fekete vezérlőfelületek segítségével.
Felszereltségi kiviteltől függően a jármű sportossága vagy eleganciája kerül előtérbe. Az AMG Line a modern formák mellett a markáns dinamikát képviseli, az AVANTGARDE Line esetében pedig az egyediség áll középpontban.
Az E-osztály Coupé digitális műszerfalán szériában két, nagyfelbontású 10,25 colos képernyő található szélesvásznú megjelenésben. A legújabb generációs MBUX központi rendszer részeként az autó működtetésének intuitív és különösen látványos részét képezik. Az éles megjelenés mellett látványos grafikák könnyítik meg olvashatóságot és fokozzák a látványt.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 229 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 194 LE 435 LE
Teljesítmény (kw) 143 kW 320 kW
Lökettérfogat 1950 ccm 2999 ccm
Nyomaték 320 Nm 700 Nm
Hossz 4835 mm 4846 mm
Magasság 1430 mm 1439 mm
Szélesség 2055 mm 2055 mm
Hasznos terhelésnek 455 kg 540 kg
Ajtók 2 2
Ülések száma 4 4
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.2 l/100km 8.9 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 6.3 l/100km 11.9 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 4.5 l/100km 7.2 l/100km
CO2-kibocsátás 146 (g/km) 217 (g/km)
Energia osztály A D


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor