Megérkezett az új Fiat Tipo család

Megújult a Fiat Tipo család, mely jobb megjelenést, fejletteb technológiát és nagyobb teljesítményt jelent. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő modellt a Pappas Auto kínálatában, legyen szó akár a négyajtós sedan-ról, az ötajtós modellekről, a kombi, vagy esetleg a új családi crossover modellről a Fiat Tipo Cross-ról. 
Az új modellek már LED fényszóróval, megújult hűtőráccsal, lökhárítóval és ködlámpával, valamint új 16" keréktárcsával & 16’’/17" könnyűfém keréktárcsával rendelkeznek. 

Ami pedig a belteret illeti, az új Fiat Tipo tuljdonosok kényelmét többek között a 10.25"-os központi kijelző, a vezeték nélküli okostelefon töltő és a Bluetoth kapcsolatos telefontükrözési lehetőség garantálja. 

Tipo modellek már 4 599 000 Ft-tól. Látogasson el márkakereskedéseinkbe és próbálja ki a megújult Fiat Tipo család bármely tagját!

Új Fiat Tipo Cross

A Tipo Cross egy új crossover, amely tovább gazdagítja a termékpalettát. A modell két központi tematika köré szerveződik: Az egyik a hagyományosabb, három felszereltségi szinttel és háromféle karosszériával vásárolható „Life”; a másik a sokoldalúbb, kizárólag ötajtós, emelt hasmagasságú „Cross”. Utóbbi a Panda Cross sikeres stratégiáját követi, vagyis a vagány, dinamikus és fiatalos jármű a vásárlók életkorát, ízlését és mobilitási szükségleteit tekintve is szélesebb ügyfélkört szólít meg, mint a hagyományos változat.

5 ajtós modell árlista (PDF) | 4 ajtós modell árlista (PDF) | Kombi modell árlista (PDF)


 

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.