Váltson hibridre velünk!

Váltson hibridre velünk, és tegyünk együtt egy lépést a fenntartható jövő felé vezető úton! Fedezze fel a Mercedes-Benz különleges ajánlatát Plug-in Hybrid modellekre kihagyhatatlan finanszírozási ajánlatunk esetén! A különleges ajánlat része a bruttó 1,5 millió Ft kedvezmény, a 4 év integrált szervizcsomag és az ajándék Mercedes-Benz elektromos roller. Mercedes-Benz Credit Zrt. finanszírozás igénybevétele esetén.*

Az ajánlat a 2020. október 1 – 2020. december 31. között megrendelt plug in-hibrid személygépkocsikra vonatkozik.

 

Tegyünk együtt egy lépést az e-mobilitás felé! Vásárolja meg álmai plug-in hibridjét fantasztikus feltételek mellett különleges finanszírozási ajánlatunknak köszönhetően! Élvezze a páratlan vezetési élményt és az alacsony fogyasztást! A teljes e-mobilitás érdekében a kihagyhatatlan finanszírozási ajánlat része egy ajándék elektromos roller is. Ne várjon tovább, csapjon le a hihetetlen ajánlatra!
 


 

Az ajánlat részletei: 

  • Bruttó 1,5 millió Ft kedvezmény
  • 5,99%-os fix kamat (fogyasztók részére fix kamat: 5,49%, THM: 5,73%)
  • 4 év Integrált Szerviz Csomag
  • Vezetéstechnikai tréning
  • Ajándék elektromos roller 
     

A tájékoztatás nem teljes körű. További részleteket a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon találhat. 
 

Kiemelt Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modelljeink:

Mercedes-Benz A 250 e kompaktlimuzin EQ Power

A Mercedes-Benz A-osztály jelenlegi generációja sok téren számít jövőbe mutatónak. Megoldásaiban közel áll a harmadik generációs Plug-in Hybridhez. Az A 250 e-nél az volt a fő szempontunk, hogy megadjuk az elektromos autózás élményét, és garantáljuk a gépkocsi jó használhatóságát a mindennapokban: ezt nagyon jól bizonyítja a 74-77 km-es (NEDC) elektromos hatótávolság.

A-osztály 250 e kompaktlimuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 36-32 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,7-14,8 kWh/100 km

Ismerje meg modellünket részletesebben


Mercedes-Benz B 250 e EQ Power

A B 250 e, sportos kompakt családi autónk szintén használja a harmadik generációs Plug-in Hybrid technikát. 160 kW (218 LE) rendszerteljesítményével és 450 Nm  rendszer-forgatónyomatékával nem kis vezetési élményhez juttatja a mindennapokban. 70-77 km (NEDC) elektromos hatótávolságával is mércét állít a szegmensében.

B-osztály 250 e Sports Tourer: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 36-32 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,4-14,7 kWh/100 km

Ismerje meg modellünket részletesebben


Mercedes-Benz CLA 250 e Coupé EQ Power

A népszerű Mercedes-Benz CLA Coupé, melyet nem lehet nem észrevenni, most már innovatív Plug-in Hybrid hajtással is elérhető. Az autó, az Ön saját szabályai szerint.

CLA-osztály 250 e kompaktlimuzin: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 1,5-1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 35-31 g/km, áramfogyasztás, kombinált: 15,0-14,8 kWh/100 km, Teljesítmény: 118+75 / 160+102 kW / LE

Ismerje meg modellünket részletesebben


Mercedes-Benz E-osztály 300 e limuzin EQ Power

Az E-osztály Plug-in Hybridjei elsősorban azoknak felelhetnek meg, akik sokat autóznak, és fontos számukra a kényelem a hosszú utakon. Emellett nagy vontatható tömeg áll a rendelkezésükre. A belvárosban az E-osztály EQ Power lehetővé teszi a károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést. Erre az E 300 de esetén 225 kW (306 LE) rendszerteljesítmény, az E 300 e esetén pedig 235 kW  (320 LE) áll készen.

E-osztály 300 de limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 38 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,5 kWh/100 km  E-osztály 300 e limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,8 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 41 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,7-16,1 kWh/100 km

Ismerje meg modellünket részletesebben


Mercedes-Benz GLA 250 e EQ Power

Nem áll semmi az útjába! A népszerű GLA SUV már Plug-in Hybrid hajtással is szelheti az ismeretlen utakat. Tudjon meg többet a modellről!

GLA-osztály 250 e kompaktlimuzin: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 1,8-1,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 41-38 g/km, áramfogyasztás, kombinált: 15,0-14,8 kWh/100 km, Teljesítmény: 118+75 / 160+102 kW / LE

Ismerje meg modellünket részletesebben


Mercedes-Benz GLC 300 e 4MATIC EQ Power

A GLC 300 e 4MATIC-ra, sokoldalúan alkalmazható prémium SUV-nkre a kényelem, a funkcionalitás és az agilitás jellemző. 235 kW (320 LE) rendszerteljesítményével és 700 Nm rendszer-forgatónyomatékával, valamint 46-49 km-es (NEDC) elektromos hatótávolságával jól teljesít, akár rövidebb, akár hosszabb utakon kell közlekednie.

GLC 300 e 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,4-2,2 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 56-50  g/km, áramfogyasztás, súlyozott 18,3-16,5 kWh/100 km

Ismerje meg modellünket részletesebben.

EQ Power – a Mercedes-Benz hibrid hajtása.

Az elektro- és a benzinmotor kombinációja a vezetés teljesen új élményét kínálja. Tudjon meg többet az EQ Power hajtás egyes hajtásrészegységeiről!

Rendkívüli rugalmasság az elektromotor és a belső égésű motor párosának köszönhetően.

Az EQ Power modellek egyik fő erénye a sokoldalúság. Szinte zajmentes és helyi károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos autózást tesznek lehetővé a városban, ugyanakkor a hosszabb utakra biztosítják a belső égésű motor adta függetlenséget.

Helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedés.

A Plug-in Hybridek fontos mérföldkövek a károsanyagkibocsátás-mentes közlekedés felé vezető úton. A Mercedes-Benz következetesen úgy fejleszti EQ Power modelljeit, hogy azok minél nagyobb elektromos hatótávolságot érhessenek el. Így mindegyik szegmensben gazdag kínálatot adhat a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli mindennapi autózáshoz.

Intelligens üzemeltetési stratégia rekuperációval.

Az intelligens, útvonalalapú üzemeltetési stratégia a legésszerűbben választja meg az útszakaszokat az elektromos menetmódhoz. Ehhez egyebek mellett a navigációs adatokat, a domborzati viszonyokat, a sebességkorlátozásokat és az útvonal közlekedési feltételeit veszi figyelembe. Az ECO asszisztens segít a vezetőnek energiát megtakarítani.

Kisebb fogyasztás a célzottan tervezett töltésnek köszönhetően.

Az új Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellek elektromos hatótávolsága olyan nagy, hogy a városban túlnyomórészt az elektromos hajtással közlekedhetnek, így fogyasztási értékeik csökkennek. Minél gyakrabban töltik a gépkocsit, és minél többször használják tudatosan az intelligens üzemeltetési stratégiát a rekuperációval, annál nagyobb lesz az elektromos autózás részaránya, amivel csökken a fogyasztás.

Plug-in Hybrid dízel.

A legmodernebb dízeltechnika összekapcsolódik a legújabb generációs hibrid hajtással. A helyi károsanyag-kibocsátás nélkül mobilitás egyúttal nagyszerű vezetési élményt ígér, amelyet a kiemelkedő hatékonyság, a remek menetkomfort, valamint a dízelmotor nagy hatótávolsága egészít ki. Ráadásul a fedélzeti töltővel megduplázódik a töltőteljesítmény.

 

Miért érdemes egy Plug-in Hybrid gépkocsi mellett döntenie?

Intelligens gazdaságosság és alacsony fogyasztás.

Egy Plug-in Hybrid két világ előnyeit egyesíti magában: a városban tisztán elektromos hajtással közlekedhet vele, míg a hosszabb utakon jól profitálhat belső égésű motorjuk hatótávolságából. Összességében gazdaságosabban autózhat, hiszen a fékezésnél a rekuperációval energiát nyerhet vissza.

Kényelmes menetdinamika.

A hibrid technológia egyik erőssége az, hogy sokoldalú és rugalmas, mégpedig úgy, hogy a jármű vezetőjének nem kell tudatosan döntenie arról, hogy autóját éppen a villanymotor vagy a belső égésű motor hajtsa. Összekapcsolja egy elektromos gépkocsi előnyeit – szinte zajmentes és helyi károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos közlekedés – azzal a függetlenséggel, amelyet egy belső égésű motor biztosít a hosszabb utakhoz a maga mindenkor rendelkezésre álló teljesítményével.

Nagy hatótávolságok az intelligens hajtásmenedzsmentnek köszönhetően.

Az intelligens hajtásmenedzsment folyamatosan önállóan dönt a belső égésű és az elektromotor ideális kombinációjáról. Ezzel az a célja, hogy minden közlekedési helyzetben a lehető leghatékonyabban használja fel az energiát, a teljesítményt és a hatótávolságot.


További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!

*A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. A 2020. december 31.-ig elfogadott ajánlat esetén a THM mértéke maximum 5,75% fogyasztók részére. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 57.290 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.437.400 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 5,73%, ügyleti kamatláb: 5,49%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben. A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon érheti el.