Április 10-én érkezik az Alfa Romeo MILANO

Az Alfa Romeo MILANO 2024 áprilisában mutatkozik be a nemzetközi sajtó képviselőinek – nem máshol, mint Milánóban! Ezt az erős történelmi gyökerekkel rendelkező nevet választott a márka dinamikus génjeihez hű, első sportos városi szabadidőjárművének, amely tisztán elektromos kivitelben is elérhető lesz.

Az Alfa Romeo 2024 áprilisában, Milánóban fogja bemutatni fennállásának első sportos városi szabadidőjárművét, amely többek között tisztán elektromos kivitelben is elérhető lesz. A modell MILANO néven lép a világ nyilvánossága elé, tiszteletteljes utalásként arra a városra, ahol 1910. június 24-én a márka története kezdetét vette.


„A MILANO 2024-es érkezésével teljessé válik az Alfa Romeo kínálata, amely rajongóink minden várakozását kielégíti, sőt, annál is sokkal többet nyújt. A MILANO egy fontos visszatérés jelképeként köszönti az Alfisti rajongótábor tagjait. Azokat a korábbi Giulietta- és Mito-tulajdonosokat, akik régóta várnak arra, hogy megerősíthessék az Alfa Romeo iránti rajongásukat. Emellett azokat is üdvözli, akik egyedülálló sportélményre, az olasz formatervezés karakteres szépségére vágynak a kisautók szegmensében. A MILANO egyben a márka elektromos átállásának első mérföldköve, amely a Tonaléhoz hasonlóan fontos szerepet tölt be az Alfa Romeo globális jelenlétének megerősítésében.” – mondta Jean-Philippe Imparato | az Alfa Romeo vezérigazgatója

Kövessen minket és legyen az elsők között akik kipróbálhatják az Alfa Romeo Milano-t!