Elektromos és Plug-in Hybrid modellek Mercedes-Benz finanszírozással

Plug-in Hybrid E-osztály modellek most hybrid kedvezménnyel

Egyedülálló vezetési élmény és lenyűgöző elektromos hatótávolság alacsony fogyasztás mellett.

Válassza a plug-in hybrid E-osztály modelleket Mercedes-Benz finanszírozási ajánlattal akár fix 4,99% kamattal* (THM: 5,14 – 5,34%) és 1 millió forintos Hybrid Kedvezménnyel** korlátozott ideig!

A Plug-in Hybrid modellek elérhetőek benzines, dízel és 4MATIC változatban is.


Az ajánlat 2021.04.01-től 2021.06.30-ig érvényes.
 

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyagfogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál

Ismerje meg modellünket részletesebben


EQC – A jövő nem vár

Tapasztalja meg az EQC akár 420 kilométeres*** hatótávolságát és a 408 lóerős teljesítményét

Legyen Öné a teljesen elektromos EQC, most Mercedes-Benz finanszírozással akár fix 4,99% kamattal****! (THM: 5,14‒5,34%)

Az ajánlat 2021.04.01-től 2021.06.30-ig érvényes.
 

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyagfogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Ismerje meg modellünket részletesebben

További információkért érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

*A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, futamidő 24-48 hónap, önerő min. 30%. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 56 600 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3 396 000 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7 000 Ft, THM: 5,21%, ügyleti kamatláb: 4,99%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben.

**Az 1 millió forintos Hybrid Kedvezményre csak az a vevő jogosult, aki igénybe veszi a Mercedes-Benz finanszírozási ajánlatot.


***A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az áramfogyasztást és a hatótávolságot az 2017/ 1153. EU rendelet XXI. mellékletében előírt vizsgálati előírásai alapján állapítottuk meg.
Az áramfogyasztás és a hatótávolság függenek a gépkocsi-konfigurációtól.

****A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, futamidő 24-48 hónap, önerő min. 30%. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 56 600 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3 396 000 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7 000 Ft, THM: 5,21%, ügyleti kamatláb: 4,99%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben.