Kia Ceed család Kedvező
finanszírozással (THM 1,77%)

Válassz kedvező finanszírozással a Ceed család modelljei közül!

A Kia Ceed modelleket most akár rendkívül kedvező finanszírozási lehetőséggel, 1,77%-os THM -mel is megszerezheted.
A finanszírozási konstrukció keretében 3 év ingyenes időszakos karbantartással juthatsz új autóhoz.
A finanszírozás feltételeiről és ajánlatért keresd márkakereskedéseinket!


A Pappas Auto most lehetőséget biztosít a tesztvezetésre, melynek részleteiről érdeklődjön Kia értékesítő kollégáinknál!

Hogy a döntését segítsük:

Finanszírozás

A KIA CEED Akciós termék 1,77%-os THM finanszírozás, fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. Az 1,77%-os THM maximum 6,5 millió Ft finanszírozási összegig és kizárólagosan 36 hónapos futamidővel és legalább a gépjármű bruttó vételárának 25% és legfeljebb 30%-ának megfelelő összegű maradványérték mellett érvényes. Az önerőnek minősülő kiemelt első lízingdíj összegének el kell érnie a bruttó vételár 40%-át és nem haladhatja meg a bruttó vételár 50%-át. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat, illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak nettó összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A gépjármű lízingtárgy tulajdonjoga a nyíltvégű pénzügyi lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A KIA CEED Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2024.02.01. – 2024.03.31. között létrejött lízingszerződésekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Kia Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el.

A finanszírozás vonatkozik új Kia Ceed 5 ajtós/Ceed SW/ProCeed/XCeed modellekre, kivéve a plug-in hybrid hajtásúakat és az alábbi felszereltségi szinteket: Fusion, Fusion Sport, Fusion Plus.

A reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt futamidővel és finanszírozott összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Reprezentatív példa fix kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing esetén Kia Ceed akciós termékkel: bruttó vételár 9 000 000 Ft, regisztrációs adó: 45.000 Ft futamidő: 36 hónap, önerőnek minősülő kiemelt első lízingdíj bruttó 4.506.076 Ft finanszírozott összeg: 4.493.924,-Ft, kezdő havi törlesztő részlet bruttó 54.539,-Ft, maradványérték a bruttó vételár 30%-a, ami bruttó 2.703.645 Ft, THM: 1,77%, ügyleti kamat: 2,00%, a Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: bruttó 4.678.114 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.