Maradjon a komfortzónában!

Új Mercedes-Benz C-osztály bérleti ajánlatunk

Ezt a komfortzónát nem kell elhagynia az új  élményekért! Fedezze fel a kényelem új szintjét a Mercedes-Benz C-osztályban, ami különleges bérleti ajánlatunkkal most akár


10% kezdő befizetéssel,
havi 1% bérleti díjért


az Öné lehet!

 

Ismerje meg modellünket részletesebben


További információkért érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

Az ajánlat 48 hónapos operatív lízing szerződés esetén érvényes, a havi nettó bérleti díj a gépjármű bruttó listaárának 1%-a. Az 1% bérleti díj nem tartalmazza a cégautóadót, forgalomba helyezési költségeket és biztosításokat. A tartós bérleti szolgáltatást a Mercedes-Benz Leasing Kft. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) nyújtja. A szolgáltatás közvetítése során a kereskedők járhatnak el. A konstrukció részletes szabályait, feltételeit a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse Mercedes-Benz értékesítőjét. Az ajánlat a 2021. december 31.-ig átadásra kerülő járművekre érvényes.

Mercedes-Benz C-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás:
7,9 – 4,4 l/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 180 – 116 g/km (WLTP értékek). Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció!