Pappas Auto ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit a Pappas Auto ajándékutalvánnyal!

Legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról vagy bármilyen jeles eseményről. 
Számos butiktermékkel, kiegészítővel és alkatrésszel ajándékozhatja meg családtagjait, barátait vagy akár üzleti partnereit. 


A Mercedes-Benz kollekció legfontosabb jellemzői a kompromisszummentes igé­nyesség a formatervezésben és a fejlesztésben, valamint a felhasznált anyagok kiváló minőségében. A sokrétű kollekció tökéletesen jeleníti meg a Mercedes- Benz márka nyújtotta életérzést és a tökéletes dizájn iránti szeretetet. A kínálat­ban az időtlen klasszikusok mellett az aktuális trendeket tükröző termékeket is megtalálhatjuk. Lepje meg saját magát vagy a szeretteit a stílusos kiegészítőkkel, amelyeket a Pappas Auto telephelyein vásárolhat meg. 

A Pappas Online Klub keretén belül a Pappas Auto hírlevelével hónapról hónapra ingyenesen informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, termékújdonságokról, szerviz-akcióinkról és rendezvényeinkről. Minden hírlevél végén megtalálható az esetleges lejelentkezés lehetősége is.

Hírlevelünkben havonta egy exkluzív Online Vouchert is letölthet, amely kizárólag a Pappas Online Klub tagjai számára biztosít rendkívüli kedvezményt a kijelölt időszakban egy meghatározott termékre vagy szolgáltatásra. Kísérje figyelemmel minden hónapban az Online Voucher tartalmát!

Hírlevelünk időről időre nyereményjátékokat is tartogat. A Pappas Auto és stratégiai partnereinek felajánlásával értékes díjak találnak gazdára a Pappas Online Klub tagjai körében. A nyereményjátékra való eseti jelentkezés a hírlevélen keresztül lehetséges.

 

Pappas Online Klub Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/