Kia Ceed kombi Plug-in Hybrid

Több tér. Több kaland. Több energia.

A Kia Ceed kombi Plug-in Hybrid, mely 57 km tisztán elektromos hatótávval bír, már rendelhető a Pappas Auto-nál!

Haladó technológiák a fenntartható jövőért, modern hibrid megoldások

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A „szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenned a lábadat a gázpedálról. A virtuális motorhanggeneráló rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

 

DESIGN Szemkápráztató környezetvédő

Jövőbemutató design

A Kia első Európában készülő plug-in hibrid modellje környezetvédő karaktert ad a kombi sportos vonalainak és tágas kialakításának. Segítségével mostantól a napi ingázás és a rövid autózások akár tisztán elektromos meghajtással is megtehetők.

Markáns, tiszta vonalvezetés

Az aerodinamika és a trendteremtő külső jól megfér együtt ebben a modern, erőt sugárzó testben. A sportos első lökhárító és a jellegzetes tigrisorr hűtőrács nem csak esztétikus, de funkcionális is. A 17'' méretű diamond cut könnyűfém keréktárcsák pedig tovább fokozzák az autó atlétikus megjelenését.

Egyedi LED fényszórók

A láthatóság és a felismerhetőség érdekében az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi modellekben az egyedi első és hátsó 'Ice Cube' LED fényszóró az alapfelszereltség része. A LED technológia alacsonyabb fogyasztása ráadásul ideális az elektromos meghajtáshoz is.

 

Modern belső

A tágas belső minden részlete a vezetőt szolgálja. A 12,3" méretű teljesen digitális műszerfal és a 10,25” méretű navigációs érintőkijelző a belső dizájn organikus része. Nagy felbontásban láthatsz minden információt, így a részletes navigációs instrukciókat, az audio információkat, telefonhívásokat és még sok egyebet.

Környezetvédő, gazdaságos és dinamikus

A meghajtásról egy 8,9 kWh kapacitású lítium-polimer akkumulátor csomag, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy hatékony, 1,6 l-es GDI (közvetlen dízel befecskendezéses) motor gondoskodik, hatfokozatú duplakuplungos sebességváltóval és meggyőző teljesítménnyel: 141 lóerő, 10,8 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra, mindössze 28g CO2/km kibocsátás mellett.

Hatékony vezetési módok

Az EV/HEV mód növeli üzemanyag-hatékonyságot. A sport gomb hatására pedig lerövidíti az erőforrás reakcióidejét. A hatfokozatú duplakuplungos váltó lehetővé teszi, hogy a belső égésű és az elektromos motor erejét maximálisan kihasználhassuk.

ELEGET GONDOLKODTÁL, PRÓBÁLD KI!

A VARIÁLHATÓSÁG KÉNYELME

Meghódítja a teret

Az akkumulátorok a hátsó üléssor alá kerültek, így több hely marad a csomagoknak. A Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi alaphelyzetben is 437 literes csomagtérrel büszkélkedhet, ami a 40:20:40 arányban dönthető ülések lehajtásával 1 506 literesre növelhető. Az intelligens csomagtérajtó magától nyílik, ha a kulccsal a zsebedben az autó hátuljához közelítesz.

Töltés egyszerűen

Az új töltöttségjelző a műszerfal tetejére került, így anélkül is jól láthatod, mikor töltött fel teljesen a jármű, hogy ki kellene nyitnod.

100% digitális

Az egyetlen tűéles kijelző felületén egyszerre láthatod a kilométerórát és a plug-in hibrid rendszer összes információját, köztük a vezetési módot, az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a még megtehető elektromos hatótávot. A multifunkciós kijelző emellett mutatja a navigációs utasításokat, a multimédiás információkat, a telefonhívásokat és még sok mindent.

Intelligens kényelem

A rendszer az összes ülést és a kormánykereket is pillanatok alatt kellemesen meleggé teszi a hideg napokon. De a kánikulára is gondoltunk. Az első ülésekben hűtés funkció is elérhető. Egyedül vezetsz? Csak nyomd be a 'Driver Only' gombot és élvezd a fűtés vagy a hűtés kényelmét kisebb energiafelhasználással.

 

INFORMÁCIÓS PANEL ÉS KAPCSOLÓDÁS

10,25" méretű navigációs érintőkijelző

A nagyfelbontású kijelzőt igazi öröm használni - a vezetőnek és az utasnak is. Akár három alkalmazás számára is felosztható, így például egyszerre láthatod a térképet, az időjárást és az éppen lejátszott zene adatait. A multi-connection Bluetooth® kapcsolattal két telefont is csatlakoztathatsz, támogatja az Apple CarPlay and Android Auto3. szolgáltatást is. A 7 év díjmentes térképfrissítés4 pedig gondoskodik arról, hogy naprakész maradj.

UVO CONNECT szolgáltatás

Az UVO CONNECT5 összeköti az autódat a külvilággal. A telefonodról szinkronizálhatod az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazás adatait. A TomTom7 által működtetett Kia Live Services6 eközben gondoskodik róla, hogy minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, az időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

Vezeték nélküli töltő

Nincs szükséged kábelekre vagy dugókra. Egyszerűen tedd a Qi-kompatibilis okostelefonodat a töltőfelületre és a töltés elindul.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

A DRIVE WiSE8 olyan fejlett vezetőtámogató-rendszerek összessége, amik biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik számodra az utazást. Kevesebb stressz és figyelni való nélkül az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi vezetése még élvezetesebb lesz számodra.

Adaptív sebességtartó automatika

A Stop & Go funkcióval kiegészített adaptív sebességtartó automatika segítségével az autó kamerája folyamatosan figyeli az előtted haladó jármű távolságát, és ennek megfelelően alakítja a sebességet. Ha a jármű gyorsít, a megadott sebességhatárig az autód is követi. Ha fékez, az autód is lassít - vagy ha szükséges, a biztonság érdekében akár meg is áll.

Sávkövető rendszer

A sávkövető rendszer a körülötted lévő járművekhez igazítva szabályozza a gyorsítást, fékezést és irányváltást. Ez nem csak egy nagy lépés a részben önvezető autók felé, de megkönnyíti és biztonságosabbá teszi számodra az erős forgalomban való vezetést is. A rendszer kamerák és radar segítségével figyeli a többi járművet és az út felfestéseit, hogy a sávban tartsa az autót és megtartsa a biztonságos távolságot is.

Panoráma kamerarendszer

A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés funkció a külső tükrökön felbukkanó világító ikonnal figyelmeztet, ha jármű kerül a holttérbe. A mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés pedig radar segítségével figyeli a keresztirányú forgalmat és jelzi, amennyiben valamilyen jármű tart feléd miközben kitolatsz a parkolóból.

 

Intelligens sebességhatár figyelmeztetés

Az intelligens sebességhatár figyelmeztetés szolgáltatás megkönnyíti a sebességkorlátozások betartását. A szélvédőre helyezett kamera felismeri a táblák jelzéseit, amit a műszerfalon, valamint a navigációs képernyőn is jelez.

Távolsági fényszóró asszisztens

A távolsági fényszóró asszisztens érzékeli a szembejövő járműveket és automatikusan tompítottra kapcsol, ezzel garantálja, hogy mindig a lehető legtöbbet láthass az útból anélkül, hogy elvakítanád a szembejövőket.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás

A ráfutásos ütközéselkerülő támogatás kamerákkal figyeli az autó előtti területet és figyelmeztet az ütközés veszélyére.9 Egy opcionális radar segítségével a jármű az autó útjába kerülő gyalogosokra, kerékpárosokra vagy egyéb járművekre rezgéssel figyelmeztet, majd - ha nem reagálsz - lefékez, így segít elkerülni egy esetleges balesetet.

 

Intelligens parkolást segítő rendszer

Az intelligens parkolást segítő rendszerrel mindig könnyű parkolni. A tolatókamerának köszönhetően az autó mögötti teljes területet láthatod, a kormányálláshoz igazodó segédvonalak pedig megkönnyítik a beállást.

JOGI NYILATKOZAT

(1) 7 év garancia

A Kia gyártói garancia a regisztrációtól számított 7 évre vagy 150 000 kilométerre vonatkozik. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőké lehetnek. A Kia garanciáról további információt a [www.Kia.com ] oldalon találsz.

(2) WLTP teszt

Akár XX km hatótáv városban vagy XX km vegyes körülmények között. Az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.

(3) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi kompatibilis az Apple CarPlay™ és Android Auto™ szolgáltatásokkal. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android rendszert futtató telefonokkal működik. Az Apple CarPlay™ elérhető iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, tekintetét pedig az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc., az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(4) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosítja.

(5) UVO CONNECT

A Kia modellek információs és irányító szolgáltatása; a szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép; ezen időszak alatt a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.

(6) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés között eltelt idővel csökken.

(7) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, módosítja szolgáltatását.

Az általános rendelkezéseket ide kattintva érheted el

(8) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességeinek, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési kézikönyvet.

(9) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán vezetéstámogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, a közlekedés szabályainak betartásával, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési kézikönyvet.

(10) 7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Az Mild hibrid (MHEV) járművek alacsony feszültségű (48V és 12V) akkumulátorokra a regisztrációtól számított 2 év garancia vonatkozik megtett kilométerektől függetlenül. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. További információt a [www.kiamotors.hu ] oldalon találsz.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

2020 árlista (PDF)
MY21 árlista (PDF)