Kia Soul EV

Töltse fel a lelkét

Töltse fel a lelkét. Töltse fel a Soult.

Itt az ideje, hogy megelőzze a korát. A jövő megérkezett, mégpedig stílusosan: az új Kia Soul EV 100 százalékban elektromos hajtású autó, jól használható hatótávolsággal és a Kia Soul egyedi arányain és karakterén alapuló, merész megjelenéssel. A Kia Soul EV azonban még ezen is túltesz exkluzív, kéttónusú fényezésével, LED-es nappali világításával, valamint szemet gyönyörködtető fényszóróival és hátsó lámpatesteivel. A Kia első teljesen elektromos, nulla helyi károsanyag-kibocsátással rendelkező személyautója. A Soul beírja magát az autóipar történelmébe. Ismerje meg az álmok erejét.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
10 159 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Teljesítmény 81.4 kW ( LE)

Videók


Fedezze fel a csodát


Adja át magát a vezetés stílusos élvezetének: a lenyűgöző, kéttónusú beltérben a finom kidolgozású felületek és organikus, lekerekített vonalak egyszerre pihentetnek, és ihletet adnak; az egyedülálló, bio forrásból származó burkolatok és párnázatok megnyugtatnak, míg a merész, de könnyen leolvasható műszerek vezetésre csábítanak. A teljes körű tájékoztató és szórakoztató funkciókkal ellátott infotainment rendszeren keresztül ellenőrizheti az akkumulátor töltését, megtekintheti a legközelebbi töltőállomás távolságát és az oda vezető utat, szabályozhatja a klímaberendezést, és még kedvenc zeneszámai között is válogathat. A hangszórókat és a palacktartókat az ajtókba beépített, többszínű hangulatfények világítják meg, a világítás fényereje a zenével összhangban változik.

Gondolja újra az autóvezetés fogalmát


Az autóvezetés műszaki körülményei talán megváltoztak a Soul EV fedélzetén, ám az élmény és az irányíthatóság érzése csorbítatlan maradt, vezető kiemelkedő teljesítménnyel és forgatónyomatékkal gazdálkodhat. A fürge Soul EV a kategória legjobb gyorsulását (0-ról 100 km/órára) kínálja és 145 km/órás végsebességet. A modell 212 kilométeres hatótávolsága* és zéró CO2-kibocsátása mindenkiben felébreszti az elköteleződést a környezetvédelem felé. A kezes vezethetőség, az alacsony tömegközéppont és a csendes működés stabil, összeszedett vezetési élményt garantál. Az utasok nagyra értékelik majd az autó kényelmét, míg a vezető a robbanékonyság új szintjeinek örülhet.