Kia e-Soul

Kiemelkedő stílus

Élvezd a fenntarthatóságot

Színtiszta szórakozás

Nincs többé benzinkút keresés, olajcsere, rezonálás, hangos motorhang és nincs többé károsanyag-kibocsátás sem. Helyette, az új Kia e-Soullal megérkezett a hosszú hatótávú vezetés, a gyors töltés, a hihetetlen gyorsulás és a jövőt idéző belső tér, ahol az egyedüli hang az a zene, amit bekapcsoltál.

Ikonikus SUV külső

Az új Kia e-Soul sportos oldalát az új, választható, SUV dizájn kelti életre. Az első alsó lökhárító különleges díszítései, a kerekek íve és az alsó küszöb díszléce ízléses SUV stílust ad ennek a városi elektromos crossovernek. Bevetésre készen.

Elegáns és elektromos

Modern vonalvezetés, friss színek és high-tech részletek. Ez emeli az új Kia e-Soult a többiek fölé. 7 egyszínű és 7 2-tónusú karosszéria/tető és tükör kombinációból választhatsz. Felvillanyozó kialakítását a markáns 17"-os könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

Telis-tele fénnyel

Az új Kia e-Soul világítását beragyogja a LED technológia. A teljes LED fényszórók mellé LED nappali lámpák, LED ködlámpák és kombinált LED-hátsó lámpák kerültek. Még többre vágysz? A fényes, fekete, elektromosan mozgatható külső tükrökön még az index lámpa is LED-es. Láss tisztán és mutasd meg magad!

Rád szabott kényelem

Az új Kia e-Soul olyan belsőtérrel vár, amelynek színeit, stílusát és kényelmét igényeidre formálhatod. A különleges hangulatvilágítás a zenének megfelelően változik, miközben tükröződéseit a választható vörös, zöld vagy arany metál felületeken csodálhatod. A bőr üléshuzat pedig még stílusosabbá teszi a hűthető és fűthető első és a fűthető hátsó üléseket. 14

Válassz hatótávot

A nagyobb 64 kWh kapacitású akkumulátorral akár 452 km-t mehetsz, egyetlen feltöltéssel.2 A kisebb 39.2 kWh kapacitású akkumulátor esetén 276 km a hatótáv.2 Akármelyiket választod, a Kia egyedülálló 7 év garanciája5,6 egyformán jár hozzá.

Egyszerű töltés

A kombinált normál és gyorstöltő bemenetet használhatod otthon és a kombinált töltési rendszerű (CCS) nyilvános töltőpontokon is, ahol autódat - 80 kW-os vagy annál erősebb gyorstöltővel - akár 42 perc alatt 20-ról 80%-ra töltheted fel.3 Hogy még kényelmesebb legyen, a töltést távirányítással is beprogramozhatod, sőt téli üzemmódot is választhatsz, amely a legjobb teljesítmény érdekében felmelegíti az akkumulátort a töltés közben. Ezen felül, 11-kWos fedélzeti AC töltő is rendelkezésedre áll, mely megkönnyíti számodra az egyre jobban elterjedő váltóáramú gyorstöltő pontok használatát.

ELEKTROMOS VEZETÉSI ÉLMÉNYEK

Csendesen lenyűgöző

A Kia e-Soulban a tiszta elektromos energia élvezetét nem rontja el a motorhang vagy a vibráció. Élvezd az azonnali gyorsulást, és ne foglalkozz többé a sebességváltással. Az elektromos motornak köszönhetően 7.6 másodperc alatt juthatsz el 0-ról 100 km/h sebességre. Ráadásul az új Kia e-Soul végsebessége 167 km/h.7

Vezetési módok

Válassz az Eco+, Eco, Comfort és Sport vezetési mód közül. Ezek mindegyike különböző energia fogyasztást és teljesítményt jelent: a rendszer az igényeidnek megfelelően állítja be a nyomatékot, a sebességet, a visszatáplálást és akár a beltér hőmérsékletét is.

Okos, regeneratív fékezés

Bármikor lassítasz, a regeneratív fék összegyűjti az autó mozgási energiájának egy részét, és visszatáplálja az akkumulátorba. Ha be van kapcsolva az adaptív sebességtartó automatika (SCC), akkor a regeneratív fékezés mértéke az előtted haladó jármű helyzetéhez igazodik. Válaszd az 'egy pedálos' vezetést és fékezéshez elég csak felemelni a lábadat.14


Funkcionális üzemmód

A funkcionális üzemmód az elektromos autók esetében ritka szolgáltatás, az új Kia e-Soulban azonban megtalálod. Erős akkumulátorodat, az autó beindítása nélkül is használhatod, például USB aljazon keresztüli töltésre, 12 V konnektorként, lámpának, zenehallgatáshoz vagy a fűtésre, hűtésre. Jól jön kempingezéskor de beilleszthető az okosotthon rendszerébe is.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

A DRIVE WiSE8 olyan fejlett vezetőtámogató-rendszerek összessége, amik biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik számodra az utazást. A kevesebb stressz és figyelni való gondoskodik róla, hogy az új Kia XCeed Plug-in Hybrid vezetése még több szórakozást nyújthasson.

 

Sávkövető rendszer (LFA)

A rendszer hatalmas lépés a félautomata vezetés felé: A sávkövető rendszer (LFA) az előtted haladó jármű viselkedésének megfelelően szabályozza az új Kia e-Soul gyorsulását, fékezését és kormányzását. Még arra is képes, hogy automatikusan elinduljon, ha a másik jármű a megállást követő 3 másodpercen belül újra mozgásba lendül.

 

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A ráfutásos ütközéselkerülő rendszer (FCA), gyalogos/kerékpáros védelemmel, egy radar és egy kamera információit használva figyelmeztet az utadba kerülő gyalogosra, kerékpárosra vagy autóra. Figyelmeztető jelzést ad és - ha nem reagálsz - automatikusan fékez, így segítve elkerülni egy esetleges balesetet.

 

Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval

Az adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC w/S & G) a radart használva szabályozza a sebességet és a követési távolságot. Automatikusan fékez, gyorsít és megtartja az autó sebességét, és egyben tartja a biztonságos távolságot az előttünk haladó autóhoz képest.

 

Sávtartó asszisztens (LKA)

A sávtartó segéd (LKA) szélvédő tetejébe épített kamera segítségével figyeli a felfestést. Ha a jármű a sav széle felé indul figyelmeztet, sőt adott esetben korrigál, hogy visszatérjen a jármű a sávba.

 

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)

A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW) funkció érzékelői segítségével folyamatosan figyeli a holtteret és figyelmeztet, ha járművet érzékel a holttérben, kivetítve jelét az oldalsó tükrön.

 

INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLÓDÁS

8 collos kivetített kijelző

Az új Kia e-Soul egyik különlegessége a biztonságos és kényelmes vetített kijelző, mely az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a biztonsági figyelmeztetések ikonjai vagy a műholdas navigáció utasításai - a kormány fölött található üveg panelre vetíti - közvetlenül a szemed elé.

10.25 collos navigációs érintőképernyő

A hatalmas, egyszerűen használható 10.25" méretű navigációs érintőkijelző, megmutatja az útvonalat, azt, hogy hogy kerüljük el a dugót és egyéb hasznos információkkal lát el14. Innen irányíthatod a 10 hangszórós prémium Harman Kardon® hangrendszert Clari-Fi™ technológiával9 és QuantumLogic® Surround hangzással. A 7 éves térképfrissítés10 pedig folyamatosan naprakészen tartja mindezt.

Kia Connected szolgáltatások

A Kia Connected és a TomTom Live11 szolgáltatása használó segítségével minden információt megkapsz a töltőállomásokról, traffipaxokról, időjárásról, parkolásról és még egy sor egyéb dologról.12 Az Android Auto™ az Apple CarPlay™ és az okostelefonodnak köszönhetően mindezt anélkül, hogy elvonnák a figyelmedet az vezetésről.13

UVO Connect szolgáltatások

Az UVO Connect az autózás élményét két különböző módon repíti egy új digitális korszakba. Az új Kia Live valós idejű információkat biztosít a navigációs rendszered részére az utazásoddal és útvonaladdal kapcsolatban, az új UVO app pedig az autóddal kapcsolatos legkülönfélébb információkat Andoid vagy Apple okostelefonodra továbbítja.

JOGI NYILATKOZAT

(1) 64 kWh kapacitású akkumulátorral akár 452 km-es hatótáv.
 

(2) WLTP teszt

Az új Kia e-Soul értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.
 

(3) Töltési idők

64 kWh kapacitású akkumulátor/150 kW-os erőforrás: villámtöltés 80 kW vagy nagyobb teljesítményű töltővel 42 perc alatt (20-ról 80%-ra) / normál töltés 9,5 óra (100%-ra). 39.2 kWh akkumulátor/100 kW-os erőforrás: villámtöltés 50 kW vagy nagyobb teljesítményű töltővel 42 perc alatt (20-ról 80%-ra) / normál töltés 6.5 óra (100%-ra).
 

(4) UVO CONNECT

A Kia modelled információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, pl. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.
 

(5) 7 év garancia

Kia hétéves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. További információ a Kia garanciáról a [www.kiamotors.hu ] címen érhető el.
 

(6) 7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150.000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tiszta elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 65%-os töltöttséget szavatol a garancia időtartama alatt. Az alacsony feszültségű (48V és 12V) mild hibrid, HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. További információ elérhető a [www.kiamotors.hu ] oldalon.
 

(7) Sebességértékek

A 64kWh kapacitású akkumulátorral szerelt Kia e-Soul 0-100 km/h-ra 7.8 másodperc alatt gyorsul, csúcssebessége 167 km/h. A 39,2kWh kapacitású akkumulátorral szerelt Kia e-Soul 0-100 km/h-ra 9.7 másodperc alatt gyorsul, csúcssebessége 156 km/h.
 

(8) DRIVE WISE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 

(9) Clari-Fi™ technológia

A Harman Kardon® hangrendszer a Clari-Fi™ technológiát használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari-Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok korrigálásában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.
 

(10) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 

(11) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés között eltelt idővel csökken. A szolgáltatás használatához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.
 

(12) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

Az általános rendelkezéseket ide kattintva érheted el
 

(13) Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia e-Soul tartalmazza az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t. Az Apple CarPlay™ elérhető iPhone 5-re és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit és szemeit is az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
 

(14) Információs szoftver

A fenti információs és szórakoztató rendszer képei és funkciói 2020 végétől lesznek elérhetőek; a korábbi UVO Connectet tartalmazó modellek a márkakereskedésekben frissíthetők az új szoftverre.
 

(*) Finanszírozás

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zárt vagy nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. A THM: 0%-3,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A tájékoztatás nem teljes körű és az nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. fenntartja a hitelbírálat jogát, továbbá a szerződéskötés feltételeként a lízingtárgyként szolgáló gépjárműre teljes körű casco megkötését írhatja elő. Az akció 2020. december 31.-ig tart.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 136 LE 204 LE
Teljesítmény (kw) 100 kW 150 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?