Kia Soul EV

Az új Kia e-Soul nagy hatótávot és károsanyag kibocsátás nélküli üzemet kínál a városi crossover kategóriában. A Kia Motors harmadik, világszerte értékesített elektromos modelljének európai bemutatója a 2019-es Genfi Autószalonon lesz.

A Kia úttörő városi crossoverének harmadik generációja még különlegesebb, még dinamikusabb és innovatívabb, mint valaha. Amíg az e-Soul megtartja elődeinek jellegzetes dizájnját és játékos karakterét, Európában egyedülálló módon, kétféle hatótávot is kínál elektromos motorral, zéró károsanyag kibocsátású hajtáslánccal.

 

Az új Kia Soul EV hamarosan érkezik.

Külső megjelenés

Egy ikon megújítása – jellegzetes, megújult dizájn

Friss, vidám, jellegzetes, az új e-Soul ünnepli az első- és második generációs modellek ikonikus dizájnját és játékos karakterét. Újrarajzolt vonalaival, okos részleteivel, és speciális világítótesteivel az új e-Soul a legfuturisztikusabb, legfiatalosabb és leginnovatívabb újraalkotása elődeinek.

Az e-Soul minden külső eleme új, mégis rögtön felismerhető, mert hű maradt eredeti, azonnal felismerhető formájához. A városi crossover vonalakat erősítik az éles LED-es fényszórók, amelyeket a homlokfal felső részébe integráltak. Az első-hátsó lökhárítók és a tömör panel a hűtőmaszk helyén finom és dinamikus megjelenést kölcsönöz az autónak. A töltőcsatlakozó egy kisméretű fedél alatt érhető el az autó elején. A fényszórók alatt hosszúkás alakú LED-es ködfények váltották le az előző Soul EV kerek lámpáit.

A high-tech belsőt a zene inspirálta

A Soul bevezetése óta a dizájn fontos eleme a zene. A harmadik generációban ez az autó személyiségének központi részévé vált. Az új modellnél a mérnökök még ‘feljebb tekerték a hangerőt’ a belsőben, inspirációt merítve a hang vizualizálásából.

Az e-Soul belső terét hangzás inspirálta vonalak és anyaghasználat jellemzi. Az új Soulban megmaradnak a ‘tweeter’ hangszórók a műszerfal szélein, ez már az előző generációs modelleknek is olyan jellemzője volt, amely a hatásos dizájn és az alapvető funkcionalitás kombinációját példázta.

Videók